Om oss

Christina Bütof

Jeg er opptatt av å se mennesker i sine omgivelser og nettverk og som helhet med kropp, tanker og følelser. Jeg har kompetanse i å møte mennesker i forskjellige livssituasjoner og tilbyr et åpent rom til å utforske det som er og det du ønsker. 

Temaer i samtalene kan være mangfoldige – relasjoner på jobb og privat, utbrenthet, stress, grensesetting, angst, depresjon, endringer, valg, identitet, selvutvikling og eksistensielle spørsmål.

I dag jobber jeg bla. med veiledning av medarbeidere i en krisetjeneste. Fra tidligere har jeg arbeidserfaring med ledelse av personer, grupper og prosesser.

Christina tilbyr timer i Oslo, Trondheim og digitalt.

mobil: 950 98 001
epost: christina@fotfeste.com

Siv Sand Winge

Jeg har vært behandler innen helsesektoren i 30 år, og har erfart hvor forskjellig vi opplever behandlingssituasjonen. Å bli sett, akseptert som den vi er, kjenne oss trygge, er en forutsetning for alle typer behandling og terapi. Jeg er opptatt av å finne møtepunkter som kan gjøre det lettere for deg å dele det som er vanskelig, og har tro på at vi mennesker har de ressursene i oss som skal til for å komme videre. Noen ganger trenger vi støtte for å bli klar over dem.

Siv tilbyr timer i Oslo, Sandvika og digitalt.

mobil: 909 80 872
epost: siv@fotfeste.com

Vi er Psykoterapeuter utdannet ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole og tar i mot til samtaler i Oslo, Sandvika, Trondheim og online. 

Som medlemmer i Norsk Gestaltterapeutforeningen forplikter vi oss til regelmessig faglig oppdatering og veiledning og følger foreningens etiske retningslinjer, som inneholder bla. taushetsplikt. 

Vi i Fotfeste er opptatt av høy faglighet og trygge rammer i vårt arbeid.